Meten is weten! Bij LMNTS® health & lifestyle studio kun je jouw voortgang laten meten. Met de maandelijkse InBody Test meten ze niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage, lichaamsvocht, vet- en spiermassa en bespreken ze je progressie en je valkuilen. Op basis hiervan word je geholpen bij het samenstellen van een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema dat je helpt om je doelstellingen te behalen en te vooral te behouden.

Informatie

Inhoud arrangement:

  • 3x InBody Test in Bezuidenhout, Den Haag bij LMNTS® health & lifestyle studio

Bij deze deal zit ook een gratis proeftraining in onze studio inbegrepen. Meer informatie hierover zal bij de eerste InBody Test gegeven worden.

Wanneer is het arrangement geldig:

  • De waardebon is 3 maanden geldig

Reservering:

  • Na aankoop van de waardebon kan je reserveren bij de aanbieder. Dit doe je telefonisch via 06-25556636 o.v.v. Zoebie. De waardebon staat in je Zoebie account én ontvang je in je mailbox.

Extra informatie

Niets is motiverender dan zien dat je resultaten boekt! Meten is weten. Daarom is het belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Noteer tijdens je trainingen het gewicht en aantal herhalingen van je oefeningen. Laat ook met regelmaat je trainingsschema aanpassen door je trainer. Gebruik bijvoorbeeld een Fitbit om je stappen te tellen, je verbruikte calorieën in te zien en je slaap te tracken. En meet ook met regelmaat je vetpercentage en de omtrek van je lichaamsdelen. Dat laatste zegt namelijk meer over je voortgang dan het gewicht op de weegschaal!

Neem niet aan dat je altijd vanzelf wel vooruitgang ziet. Op een dag met wat minder motivatie is het fijn om de gegevens in te kunnen zien en precies te kunnen volgen welke resultaten je al geboekt hebt.

Bij de InBody Test kun je gewoon je kleding aanhouden.

• Leden van LMNTS® zijn uitgesloten van dit arrangement.
• Heb je (langdurige) blessures? Hier kunnen we je bij helpen. Vraag ernaar bij de trainer!
• LMNTS® kan je ook helpen bij het maken van verantwoorde keuzes in je voeding. Ook hiervoor kun je bij de trainer terecht.

 

Lees meerMinder

Aanbieder

LMNTS® health & lifestyle studio

Juliana van Stolberglaan 248
2595 CN
Den Haag

Website

Op de kaart

OK