Een Escape Game is precies wat het klinkt. Je team wordt opgesloten in een kamer en jullie moeten ontsnappen.
Wees niet bang! Of misschien een beetje :) Vind alles wat je nodig hebt en los de puzzels op. De laatste oplossing geeft een uitweg. Een Escape Game is het perfecte uitje met vrienden, collega's of familie.

Informatie

Inhoud arrangement:

 • Escaperoom The Alchemist 
  -  90 minuten
  - 4 tot 8 spelers

  Hoofddoel:
  - Vind een weg naar buiten.
  - Haal de steen der wijzen terug.

  Extra Informatie:
  Moeilijkheidsgraad : Moeilijk! 9/10
  Je team heeft 90 minuten om de missie te voltooien.
  Waarschuwing! Dit spel is niet geschikt voor mensen die geen trappen op of af kunnen.

 • Escaperoom Cursed Castle
  - 60 minuten
  - 2 tot 6 spelers

  Missie briefing:
  Jullie moeten de kwaadaardige tovenaar overwinnen. De vloek verbreken of het kasteel blijft voor altijd vervloekt.

  Extra informatie:
  Speltijd: 60 minuten
  Moeilijkheidsgraad : 8/10
  Rolstoel toegankelijk

Wanneer is het arrangement geldig:

 • De hele week van 09:30 tot 21:30 uur
 • In Augustus is de Escaperoom dicht i.v.m. vakantie
 • De waardebon is 3 maanden geldig

Extra informatie

The Alchemist

1880 n. Chr., Rotterdam, het aanbreken van een nieuw tijdperk. Terwijl de bloeiende technologie de nacht met licht doordrenkt, verdwijnen de schaduwen van de oude wereld langzaam. Ooit beheerste magie onze wereld, maar vandaag leert onze wereld om de magie te beheersen. Luister goed! Stille fluisteringen echoën in de donkere steegjes van Rotterdam, over een grootmeester van alchemie die een manier om oude magie en moderne technologie te mengen heeft bekokstoofd, om de eerste persoon in de geschiedenis te zijn die te steen der wijzen heeft gecreëerd.

Avonturiers beslissen om deze geruchten te onderzoeken, en de aanwijzingen zetten ze ertoe een oud, verlaten huis binnen te gaan. Het volgen van voetstappen leidt ze naar een kamer met een kist in het midden. Wanneer ze hem proberen open te maken gaat er onder hen een valluik open, waarna ze opgesloten blijken te zijn in een cel.

Cursed Castle

Ooit in het verre verleden in een verre land heeft een koning zelf, george tot ridder geslagen. Vanaf die tijd iedereen kende hem als Sir George de draken ridder. Deze naam heeft hij met het doden van de laatste draak verdiend. Als beloning kreeg hij van de koning zijn wonderschone vrouw en een prachtige kasteel. Er kwam vrede en welzijn, tot op een regenachtige nacht een figuur gekleed in habijt voor de poort stond. Hij vroeg om een schuilplaats voor de regen. Hij werd binnen gelaten. Hij zei dat hij eenvoudige reziger was, maar in het echt was hij Caput Barbarus, een kwaadaardige tovenaar.

Omdat de laatste draak heeft al zijn kracht aan de tovenaar had gegeven, zonder het te weten heeft Sir George een vijand had voor het leven. En de tovenaar heeft deze nacht wraak heeft genomen. Hij heeft iedereen, zonder uitzondering, vervloekt. Velen werden in stenen veranderd, de rest werden dingen. Niemand werd gespaard. Zijn duivelse gelach is nog steeds te horen tussen de muren van het kasteel.

Lees meerMinder

Aanbieder

Escaperoom Trapped in Time

Schieweg 97C
3038 AJ Rotterdam

Website

Op de kaart

OK