Kom gezellig bowlen bij Ockenburgh Active. Je hebt de baan een uur tot je beschikking. Kom langs en laat zien wat je in huis hebt. Gooi jij de meeste strikes? Een perfect uitje voor jong en oud.

Informatie

Inhoud arrangement:

  • 1 uur bowlen voor 2 - 6 personen incl. schoenen

Je wordt 15 minuten voor aanvang van de bowlingreservering verwacht. Er is dan voldoende tijd om de juiste maat schoenen uit te zoeken en bij de bar te melden.

Wanneer is het arrangement geldig:

  • De waardebon is 3 maanden geldig
  • Dinsdag t/m donderdag van 11:00 - 21:00 (m.u.v. feestdagen)

Reservering:

  • Na aankoop van de waardebon kan je reserveren bij de aanbieder. Dit doe je telefonisch via 070-3686639 o.v.v. Zoebie. De waardebon staat in je Zoebie account én ontvang je in je mailbox.

Extra informatie

Houd rekening met een gewijzigde aanrijroute. Voer in de navigatie "Schapenatjesduin" in, zonder huisnummer. Dit is een doodlopende weg, welke eindigt op het parkeerterrein van Ockenburgh Active.

Lees meerMinder

Video

Aanbieder

Ockenburgh Active

Wijndaelerduin 25
2554 BX
Den Haag

Website

Op de kaart

Beoordelingen

M. Pronk Leuke plek, heel vriendelijk personeel. Prijzen precies goed. Zeker een aanrader! Wij komen graag weer eens langs.
S. Veerkamp Super gezellig en leuk voor met de kids. Gezellige sfeer leuke mensen en kinderen kunnen hun zelf zijn!!
N. Rodjan Goede service. Klantvriendelijk. We komen zeker weer terug.
L. vandenbosch Fijne bowling met gratis parkeerterrein recht voor de deur. Lekkere patatjes, altijd schoon en gezellige muziek. Ik kom hier altijd graag. Ook fijn dat ze tijdens de corona allemaal nieuwe bowlingschoenen hebben gekocht.
S. Sarita
Meer beoordelingen

OK