De meest indrukwekkende, unieke ervaring die dichterbij de realiteit komt dan je ooit voor mogelijk had gehouden

Informatie

Inhoud arrangement:

  • 60 minuten lang racen

F1 racen met vrienden! Tijdens dit race arrangement heb je alle vier de race-simulatoren voor een uur beschikbaar. Alle auto’s zitten op hetzelfde circuit en het is tijd voor de grote vraag: “Wie van jullie is de snelste Virtual Reality formule 1 racer?”

Bij VRF1 boek je simulatoren per uur en geen plaatsen per persoon. Je kunt elkaar afwisselen op de simulator.

Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur.

Wanneer is het arrangement geldig:

  • tot 3 maanden na het kopen van de waardebon
  • Woensdag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur (op basis van beschikbaarheid)
  • Klik HIER voor de beschikbare tijden

Extra informatie

De race simulator is samengesteld uit de beste sim-racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto. De liggende stoel, het formule 1 stuur, de trillingen en de windsimulatie zorgen voor een zo realistisch mogelijke race-ervaring

Lees meerMinder

Video

Aanbieder

VR F1

Binckhorstlaan 151a
2516 BA
Den Haag

Website

Op de kaart

Beoordelingen

M. Montero Heel erg leuk! Aantrekkelijk, leuke simulatoren en onverwachte top ervaring. 1 uur van pure adrenaline en gezelligheid. De VR maakt echt het verschil met andere simulatoren. Ik wil meer :)

OK