De meest indrukwekkende, unieke ervaring die dichterbij de realiteit komt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. De race simulator is samengesteld uit de beste sim-racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto. De liggende stoel, het formule 1 stuur, de trillingen en de windsimulatie zorgen voor een zo realistisch mogelijke race-ervaring

Corona-proof: Bij VRX1 Racing boek je je eigen VRX1 Racing room, alleen met jouw eigen gezelschap. 

Informatie

Inhoud arrangement:

  • 60 minuten lang racen met 4 race simulatoren bij VRX1 Racing

F1 racen met vrienden! Tijdens dit race arrangement heb je alle vier de race-simulatoren voor een uur beschikbaar. Alle auto’s zitten op hetzelfde circuit en het is tijd voor de grote vraag: “Wie van jullie is de snelste Virtual Reality formule 1 racer?”

Bij VRX1 boek je simulatoren per uur en geen plaatsen per persoon. Je kunt elkaar afwisselen op de simulator.

Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur.

Wanneer is het arrangement geldig:

  • De waardebon is 6 maanden geldig
  • Woensdag t/m zondag van 10:00 uur - 22:00

Reservering:

  • Na aankoop van de waardebon kan je reserveren bij de aanbieder. Dit doe je telefonisch via 070-2089088 o.v.v. Zoebie. De waardebon staat in je Zoebie account én ontvang je in je mailbox.

Video

Aanbieder

VRX1 Racing

Binckhorstlaan 151a
2516 BA
Den Haag

Website

Op de kaart

Beoordelingen

R. Biesta Was een hartstikke leuk uitje! Erg vriendelijke begeleiding. Het VR racen op zich is een ervaring op zich. Gaan we zeker nog eens doen en proberen we een ander circuit.
M. Krul Hele leuke ervaring en een hele leuke sfeer.
M. Montero Heel erg leuk! Aantrekkelijk, leuke simulatoren en onverwachte top ervaring. 1 uur van pure adrenaline en gezelligheid. De VR maakt echt het verschil met andere simulatoren. Ik wil meer :)

OK