Wat is er lekkerder dan een wandeling in de buitenlucht en lekker eten? Bij Brasserie De Bosrand kan je zelfs in deze corona tijd genieten van een heerlijke dag buiten.

Allereerst kun je kiezen uit een van de vier wandelroutes, met allemaal verschillende afstanden. Je krijgt heerlijke koffie of thee en wat lekkers mee voor onderweg. Ook kies je voor de soep-route of een van de Bosrand-routes en zoek je onderweg een mooi plekje om te genieten van de meegenomen lekkernijen.

Informatie

Inhoud arrangement:

 • Ontvangst met koffie of thee naar keuze met homemade sweets to-go

 • Wandeling 
  - Keuze uit vier wandelroutes (6 t/m 15km)
  - Wandel door het prachtige Staelduinse bos langs de bunkers, door poldergebied de Bonnenpolder, langs de Maeslantkering of combineer een route van bos, strand en kassengebied!

 • Soep-route: voor onderweg:
  - Een soep naar keuze met ciabatta + smeersel. Momenteel is dit een bospaddenstoelensoep of soep van de dag.
  - Flesje water

 • Bosrand-route optie 1: voor onderweg:
  - Flesje water
  - Broodje carpaccio
  - Broodje eiersalade
  - Wrap kip
  - Stukje appel-notentaart

 • Bosrand-route optie 2: voor onderweg:
  - Flesje water
  - Broodje krabsalade
  - Broodje oude kaas
  - Wrap carpaccio
  - Stukje appel-notentaart

Wanneer is het arrangement geldig:

 • De waardebon is 3 maanden geldig
 • Dinsdag t/m zondag vertrek tussen 10:00 - 15:00
 • Één waardebon is geldig voor één persoon, je kan zo veel waardebonnen kopen als je wilt

Reservering:

 • Na aankoop van de waardebon kan je reserveren bij de aanbieder. Dit doe je door minimaal 24 uur van te voren te mailen naar info@brasseriedebosrand.nl o.v.v. Zoebie. Geef hierbij alvast de gewenste soep door of voor welke optie Bosrand-route je gekozen hebt. De waardebon staat in je Zoebie account én ontvang je in je mailbox.

Alle kosten exclusief:

Neem je eigen thermoskan mee voor de soep of gebruik er een van Brasserie De Bosrand. Hiervoor betaal je €5,- borg. Lever de thermoskan bij terugkomst weer in.

Extra informatie

Het Staelduinse Bos bij ´s-Gravenzande is een prachtig stukje oorspronkelijke natuur in het drukke Westland. Als je het bos in loopt kom je diverse bunkers tegen uit de tweede wereldoorlog. Het bos wordt natuurlijk beheerd, het wordt hierdoor meer ruige natuur. Het naastgelegen open poldergebied de Bonnenpolder is al jaren samen met het Staelduinse Bos een verademing voor velen om te recreëren. 

De routes zijn ook geschikt voor honden, in verband met de dieren in het bos is aanlijnen hier wel verplicht.

Lees meerMinder

Aanbieder

Brasserie De Bosrand

Staelduinlaan 1a
2691 NN
‘s-Gravenzande

Website

Op de kaart

Beoordelingen

H. Oomen Ontvangen met een kopje koffie. Goede uitleg over het lunchpakket. Zeer vriendelijke dames en een leuke wandeling. Een aanrader.
I. Blijleven We hebben leuk gewandeld.de route van 12 kilometer werden er wel 15.Er zaten wel een paar lange rechte stukken in de route maar dat was bij de Maeslantkering en dat was wel leuk en imposant om te zien.
M. Van Rheenen Was heel goed geregeld en we hebben een prachtige wandeling gemaakt en onderweg heerlijk gegeten.
D. van der Giessen Prima locatie als start. Ziet er gezellig uit. Koffie met gebak op de locatie. Mooie duidelijke route!
H. Goossens Ontvangst en contact was goed. Lunch heerlijk. Goed verzorgd. Wandeling van 12 km gedaan. We hebben 'm andersom gelopen zodat we eindigden met het stuk bos. Voor en na de wandeling ook nog genoten op het terras. We komen er zeker nog eens terug.
Meer beoordelingen

OK