Wat is er lekkerder dan een wandeling in de buitenlucht en lekker eten? Bij Brasserie De Bosrand kan je genieten van een heerlijke dag buiten.

Allereerst kun je kiezen uit een van de vier wandelroutes, met allemaal verschillende afstanden. Je krijgt heerlijke koffie of thee en wat lekkers mee voor onderweg. Ook kies je voor de soep-route of een van de Bosrand-routes en zoek je onderweg een mooi plekje om te genieten van de meegenomen lekkernijen.

Informatie

Inhoud arrangement:

 • Ontvangst met koffie of thee naar keuze met homemade sweets

 • Wandeling 
  - Keuze uit vier wandelroutes (6 t/m 15km)
  - Wandel door het prachtige Staelduinse bos langs de bunkers, door poldergebied de Bonnenpolder, langs de Maeslantkering of combineer een route van bos, strand en kassengebied!

 • Soep-route: voor onderweg:
  - Een soep naar keuze met ciabatta + smeersel. Momenteel is dit een bospaddenstoelensoep of soep van de dag.
  - Flesje water

 • Bosrand-route optie 1: voor onderweg:
  - Flesje water
  - Broodje carpaccio
  - Broodje eiersalade
  - Wrap kip
  - Stukje appel-notentaart

 • Bosrand-route optie 2: voor onderweg:
  - Flesje water
  - Broodje krabsalade
  - Broodje oude kaas
  - Wrap carpaccio
  - Stukje appel-notentaart

Wanneer is het arrangement geldig:

 • De waardebon is 3 maanden geldig
 • Dinsdag t/m zondag vertrek tussen 10:00 - 15:00
 • Één waardebon is geldig voor één persoon, je kan zo veel waardebonnen kopen als je wilt

Reservering:

 • Na aankoop van de waardebon kan je reserveren bij de aanbieder. Dit doe je door minimaal 24 uur van te voren te mailen naar info@brasseriedebosrand.nl o.v.v. Zoebie. Geef hierbij alvast de gewenste soep door of voor welke optie Bosrand-route je gekozen hebt. De waardebon staat in je Zoebie account én ontvang je in je mailbox.

Alle kosten exclusief:

Neem je eigen thermoskan mee voor de soep of gebruik er een van Brasserie De Bosrand. Hiervoor betaal je €5,- borg. Lever de thermoskan bij terugkomst weer in.

Extra informatie

Het Staelduinse Bos bij ´s-Gravenzande is een prachtig stukje oorspronkelijke natuur in het drukke Westland. Als je het bos in loopt kom je diverse bunkers tegen uit de tweede wereldoorlog. Het bos wordt natuurlijk beheerd, het wordt hierdoor meer ruige natuur. Het naastgelegen open poldergebied de Bonnenpolder is al jaren samen met het Staelduinse Bos een verademing voor velen om te recreëren. 

De routes zijn ook geschikt voor honden, in verband met de dieren in het bos is aanlijnen hier wel verplicht.

Lees meerMinder

Aanbieder

Brasserie De Bosrand

Staelduinlaan 1a
2691 NN
‘s-Gravenzande

Website

Op de kaart

Beoordelingen

S. Fransen We werden gastvrij ontvangen. Met een heerlijke cappuccino en thee Ons lunchpakket werd gelijktijdig overhandigd. We gingen voor de wandeling van 15 km.Via het bos liepen we naar het strand. Daar onze lunch gegeten het eten was Top !! De wandelroute was niet altijd goed aangeven. Verschillende keren werden links en rechts door elkaar gehaald. Maar de plattegrond was wel goed aangegeven dus we kwamen weer bij de bosrand aan. We kunnen iedereen deze wandeltocht aanbevelen.
S. Schippers Wat een heerlijke broodjes kregen we mee tijdens de wandeling! En de appeltaart met noten is ook echt een aanrader. Wij hebben genoten!
L. meer Lekker gebak bij de koffie. Kleine heerlijke broodjes en flesje water er bij. Top. Wij hadden strand route. Door het bos zeker leuk. Beschrijving was ok 1 keer op fietspad gelopen dit kon ook op voetpad. Tip route ook digitaal via smartphone kan lopen.
H. Stolk Lekker geluncht op het terras van brasserie de Bosrand , en daarna een mooie wandeling gemaakt in het Staelduinse bos. Voor herhaling vatbaar!
S. Den Toom Echt een aanrader. Lekkere lunch en heerlijke taart. Vriendelijk personeel,wat wil je nog meer. Top!!
Meer beoordelingen

OK